Sagligini Sahiplen, Karaman Hareketlen Yürüyüsü Yapildi

Halk Sagligi Müdürlügü ve Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi isbirligi ile düzenlenen “Saglikli Gençlik Paneli” kapsaminda 7 Aralik Pazartesi günü saat 11.00’de “Sagligini sahiplen, Karaman Hareketlen” yürüyüsü yapildi.

Sagligini Sahiplen, Karaman Hareketlen Yürüyüsü Yapildi

Gençlik Merkezi önünde baslayan yürüyüse Halk Sagligi Müdürü Ali Riza Altunsoy, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Gençlik Hizmetleri Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürleri ve gençler katildi.
Aktekke Kent meydaninda noktalanan yürüyüs sonrasinda halk oyunlari ekipleri birer gösteri yaptilar.
Kronik hastaliklardan korunmak, gençlik döneminde bilinçlenmek ve konunun önemini gençlere anlatmak amaciyla düzenlenen etkinlik kapsaminda 8 Aralik Sali günü saat 12.30’da aile planlamasiyla ilgili olarak bir panel düzenlenecek. Panele konusmaci olarak Süheyla Yildirim katilacak. Saat 13.25’de ise cinsel yolla bulasan hastaliklar konusunda Hatice Ekinci, 14.20’de ise çagimizin hastaligi kanser konusunda da Dr. Canan Tekin birer konusma yapacaklar.
9 Aralik Çarsamba günü ise saat 12.30’da Uzman Doktor Ebru Yurdakul Diyabet’in Farkinda misiniz?, saat 13.25’de Saglikli Beslen Obeziteye Dur de konusunda Diyetisyen Mehmet Alan, 14.20’de ise Doç. Dr. Murat Tekin fiziksel aktivite konusunda bilgiler verecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284