Saglik Bakani Müezzinoglu’ndan Karaman’a Anjiyo Merkezi Sözü…

Saglik Bakani Mehmet Müezzinoglu Karaman Devlet Hastanesi açilis töreninde konusma yaparken kendisine seslenen vatandasa espirili bir cevap verdi.

Saglik Bakani Müezzinoglu’ndan Karaman’a Anjiyo Merkezi Sözü…

Saglik Bakani Mehmet Müezzinoglu Karaman Devlet Hastanesi açilis töreninde konusma yaparken, kalabaligin içinden bir vatandas sürekli. ‘Anjiyo merkezi istiyoruz’ diye bagirdi. Bakan Mehmet Müezzinoglu, vatandasa eliyle ‘dur’ isareti yaparak , “Bir dakika sabret. Cebimizde verecegiz herhalde birazdan. Cebimde getirdim merak etme” dedi. Bakan Müezzinoglu’nun cevabi gülüsmelere neden oldu.
Saglik Bakani Mehmet Müezzinoglu, "Sayin Kiliçdaroglu, bugün çok degil 3 günlügüne Saglik Bakanligi’na baksan ambulans uçaklarimiza yakit koyamazsiniz yakit" dedi.
Karaman'da TOKI tarafindan yaptirilan 450 yatakli yeni devlet hastanesinin açilisina Saglik Bakani Mehmet Müezzinoglu, Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, protokol mensuplari ve vatandaslar katildi. Törende konusan Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Karaman’in son derece modern büyük bir bölge hastanesine kavustugunu belirterek, "Sadece Karaman'imiza hizmet vermeyecek, insallah çevre illerimize, ilçelerimize de hizmet verebilecek konumda. Eksiklerimizi sayin bakanimizla da konustuk, onlari da süratle giderecegiz insallah. Tüm bölgemize hastanemiz en güzel sekilde hizmet verecek. Bizler çalismaya, üretmeye ve sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz, edecegiz. Ama 30 Mart seçimleri Türkiye için önemli bir yol ayrimi. O nedenle eger istikrar diyorsak, Türkiye'mizin, Karaman'imizin büyümesini, gelismesini istiyorsak, insallah Basbakanimiz Recep Tayyip Erdogan’a güçlü bir destek vereceksiniz" dedi.
"SAYIN KILIÇDAROGLU, 3 GÜNLÜGÜNE SAGLIK BAKANLIGI’NA BAKSAN AMBULANS UÇAKLARIMIZA YAKIT KOYAMAZSINIZ"
Saglik Bakani Mehmet Müezzinoglu ise, "AK Parti ve Recep Tayyip Erdogan, artik Türkiye'de hiçbir sey eskisi gibi olmayacak dedik. Ambulans helikopterlerimiz var mi? Ambulans uçaklarimiz var mi? Kazakistan'da tir soförümüz 15 gün önce kaza yapti, kiriklari vardi. Olaganüstü bir sorunu yoktu. Orada tedavi olabilirdi ama bize ulasti, 'ben ülkemde tedavi olmak istiyorum' dedi. Ambulans uçagimiz gitti, tir soförümüzü aldi ve getirdi. Ey bu ülkede milliyetçiyim diye geçinenler; 10 yil önce rüyanizda görseniz bunlarin olabilecegine inanir miydiniz? Ey SSK Genel Müdürlügü yapan Sayin Kiliçdaroglu, bugün çok degil 3 günlügüne Saglik Bakanligi’na baksan ambulans uçaklarimiza yakit koyamazsiniz yakit. Simdi bundan rahatsiz oluyorlar, Türkiye'nin büyümesinden rahatsiz oluyorlar" seklinde konustu.
Konusmalarin ardindan hastanenin açilisi gerçeklestirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284