Sağlık Çalışanına Yapılan Saldırıyı Kınadı

Ermenek Devlet Hastanesinde görevi başında hasta yakınları tarafından saldırıya uğrayarak darp edilen sağlık çalışanları için Genel Sekreter Vekili Hüseyin Karasüleymanlıoğlu yaptığı açıklamayla çirkin saldırıyı kınadı.

Sağlık Çalışanına Yapılan Saldırıyı Kınadı
Açıklamasında, Ermenek Devlet Hastanesi acil servisine geçtiğimiz günlerde getirilen hastaya müdahalesi ve tedavisi yapıldıktan sonra hasta ve hasta yakınlarından oluşan kalabalık bir grubun fiziksel saldırıları sonucu sağlık çalışanları, özellikle Hemşire Nasip Özkan ciddi darbe alarak yaralandığı bildirildi.
Genel Sekreter Vekili, İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu “Şifa veren, hayat kurtarmak için özveriyle çalışan sağlık ve diğer çalışanlarımıza yönelik gerçekleştirilen sözlü ve fiziksel hiçbir şiddeti asla kabul etmiyoruz. Tüm sağlık çalışanlarının amacı insan sağlığını korumak ve insanı yaşatmaktır. Sevginin, merhametin ve hoşgörünün sembolü olan bir sahada, şifa dağıttıkları hastalardan ve hasta yakınları tarafından bu tür çirkin yaklaşımlara maruz bırakılmak camiamızı derinden etkilemekte ve huzuru bozmaktadır” dedi.
Ermenek Devlet Hastanesinde görevi başında ciddi bir saldırıya uğrayan Hemşire Nasip Özkan’a geçmiş olsun dileklerini de ileten Karasüleymanlıoğlu “Konu Genel Sekreterliğimiz tarafından hassasiyetle takip edilmektedir. Kurumumuz avukatları konu ile ilgili görevlendirilmiş olup olayın adli sürecinde her türlü destek çalışanımıza sağlanacaktır” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284