Saglik Hizmetlerini Destekleme Dernegi Kuruldu

Karaman Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreterligi bünyesinde kurulan `Karaman Saglik Hizmetlerini Destekleme Dernegi` tanitim toplantisi yapildi.

Saglik Hizmetlerini Destekleme Dernegi Kuruldu
Karaman Devlet Hastanesi'nde gerçeklesen toplantiya Vali Murat Koca, Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Nuriye Ulu, Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Tugrul Bulut, Karaman Dernekler Müdürü Ömer Sezer, Kamu Hastaneleri Birligi Idari ve Mali Hizmetler Baskani Mehmet Yavuz ve Karaman Saglik Hizmetlerini Destekleme Dernegi Baskani Seyfullah Deniz ile dernek yönetim kurulu üyeleri katildi.
Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Nuriye Ulu, toplantinin açilisinda yaptigi konusmada, Karaman'da saglik alanindaki yatirimlarin devam ettigini belirtti. Karaman Devlet Hastanesi yeni bina insaatinin büyük oranda bitirildigini ve yakin zaman içerisinde hizmete girecegini belirten Ulu, "Hizmete girecek olan yeni hastane, her türlü donanima sahip, yeni odalar, yeni cihaz ve donanimlarla, kurulacak olan kliniklerle kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunarak, ilimiz ve civar yerler için sifanin ilk adresi olacaktir. Bu baglamda üstün hizmet anlayisi içerisinde; Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi bünyesinde 'Karaman Saglik Hizmetlerini Destekleme Dernegi' kurulmustur. Dernegin amaci dogrultusunda, Karaman halkimizdan da her türlü cihaz alimi ve hasta odalarinin kurulumu asamasinda destekleri beklenmektedir" dedi.
Ilimiz Valisi Murat Koca ise dernegin, esini solunum yetersizligi nedeniyle kaybeden ve yeni hastaneye de 50 bin TL'lik solunum cihazi yardimi yapmak isteyen Rebis Kök'ün bagista bulunma talebi ile gündeme geldigini söyledi. Nisan ayinin ortalarinda gerekli çalismalari yaparak dernegi kurduklarini dile getiren Vali Koca, Temmuz ayinda açilmasi planlanan yeni hastanenin Karaman için önemli oldugunu belirtti.
Karaman Saglik Hizmetlerini Destekleme Dernegi Baskani Seyfullah Deniz de, çalismalarini 7 kisiden olusan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yürüttüklerini, üye kayitlari tamamlandiktan 6 ay sonra genel kurula gideceklerini söyledi. Deniz, dernegin hem maddi, hem de manevi anlamda yeni hastaneye önemli katkisinin olacagina inandigini belirtti.
Toplanti sonrasinda tansiyonunu ölçtüren Vali Murat Koca’nin tansiyonu normal çikti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284