Saglik Personeline Etkili Iletisim Ve Beden Dili Seminerleri Verilmeye Baslandi

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi’ne bagli olan saglik kuruluslarinda görev yapan personele Etkili Iletisim ve Beden Dili konulu seminer verilmeye baslandi.

Saglik Personeline Etkili Iletisim Ve Beden Dili Seminerleri Verilmeye Baslandi
Halkla Iliskiler Uzmani Safa Zorlu tarafindan tüm personele üç hafta boyunca “Kisisel Gelisim, Etkili Iletisim ve Beden Dili, Protokol ve Görgü Kurallari ile Idareciler egitim modülü konusunda egitim verilecek.
Temizlik ve Güvenlik personelleriyle baslayan egitim hemsire, saglik personeli ve tibbi sekreterler, idari büro personeli, hekimler ve idarecilerle devam edecek. Egitimlerin 22 Subat tarihine kadar devam edecegi açiklanirken Devlet Hastanesi, Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’nin yaninda Ermenek ilçesine de gidilerek buradaki saglik personelinin de egitim programina alinacagi açiklandi.
Egitim seminerlerinin açilisinda konusan Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreteri Uzman Dr. Nuriye Ulu, yapilacak olan bu egitimin çok faydali olacagina inandigini, kisiler arasi iletisimin sadece is hayatimizda degil, yasantimizin her döneminde her zaman gerekli oldugunu vurgulayarak; “Etkili Iletisim ve Beden Dili” konulu seminer programina katilimlarin ve ilginin fazla olmasindan dolayi çok memnun oldugunu belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284