Saglik Personeline Etkili Iletisim Ve Stres Konulu Egitim Verildi

Saglik hizmetlerinin ilimiz genelinde daha etkin, hizli ve kaliteli bir sekilde yürütülebilmesi için saglik alaninda meydana gelen gelismeleri takip eden Halk Sagligi Müdürlügü, bu gelismeleri halka ve personele en iyi sekilde yansitabilmek amaciyla düzenli araliklarla düzenledigi hizmetiçi egitimlerine devam ediyor.

Saglik Personeline Etkili Iletisim Ve Stres Konulu Egitim Verildi
Geçtigimiz gün Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ögretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hatice Yalçin tarafindan etkili iletisim ve stres konusunda egitim verildi.
Halk Sagligi Müdürlügü’nün ev sahipliginde gerçeklesen egitime Il Saglik Müdür Vekili Dr. Serkan Koyuncu, Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreteri Uzm. Dr. Nuriye Ulu, sube müdürleri, saglik personeli ve idareciler katildi.
Konu ile ilgili açiklama yapan Halk Sagligi Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy, “Saglik hizmetlerinin karisik bir yapiya sahip olmasi nedeni ile idareci ve tüm çalisanlarimizin her türlü yenilige ve gelismelere açik olmasi, bunlari yakindan takip etmesi gerekmektedir. Çalisan-Idareciler arasinda etkilesim ve takim ruhunun olusturulabilmesi çok önemlidir. Modern yönetim anlayisi da bunlari öngörmektedir. Müdürlük olarak bu tür çalismalari çok önemsemekteyiz ve bu tür çalismalarimiza devam edecegiz. Bütün bu çalismalarin kazaniminin, isinden mutlu personel ve daha verimli bir saglik hizmeti olacagi kanaatindeyiz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284