Saglikçilar, Bayramlarini Coskuyla Kutladilar

14 Mart Tip Bayrami ilimizde yogun bir gündemle geçti.

Saglikçilar, Bayramlarini Coskuyla Kutladilar

Ilk olarak AK Parti Belediye Baskan Adayi Ertugrul Çaliskan ve esi, AK Parti Kadin Kollari Baskani ve ekibiyle hastane yöneticilerini ziyaret ederek, çalisanlara da karanfil takdiminde bulundular. Tüm poliklinikleri, idareciler ile tek tek gezerek dolasan ekibin ardindan; CHP Belediye Baskan Adayi Merih Ünver ve heyeti Genel Sekreter Uz. Dr. Nuriye Ulu' yu makaminda ziyaret ettiler.
Ögleden sonra ise; Toplum Ruh Sagligi Merkezi'nin Sorumlu Hekimi Uz. Dr. Fatih Ercin, Sosyal Hizmet Uzmani Aydin Bagci, çalisanlarin ve bir kursiyerin ziyareti ile duygu dolu anlar yasandi. TRSM kursiyerinin Genel Sekreter Ulu’ya dokudugu haliyi takdim etmesi ve takdim sirasinda "Sizleri ve merkezimizi çok seviyoruz. Bizlere böyle bir sans verdiginiz için çok tesekkür ederiz. Hayata yeniden baglandik ve arkadaslarimda ben de orada çok mutluyuz. Sizlere çok çok tesekkür ederim" dedi.
15 Mart Cumartesi aksami ise Demosan Otel'de Il Saglik Müdürlügü ve Genel Sekreterligin ortak olarak düzenledikleri organizasyon, çalisanlar tarafindan çok begenildi ve eglenceli görüntülere sebep oldu. Satranç turnuvasi sampiyonlari, voleybol turnuvasi sampiyonlari ödüllerini alirken, Yilin Doktoru ve Yilin Yardimci Saglik Personeli ödülleri geceye damgasini vurdu.
Bu yil içerisinde Il Saglik Müdürlükleri tarafindan verilmeye baslanan Yilin Doktoru ödülünü Op. Dr. Yildiray Kuruçay, Il Saglik Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy' un elinden alirken, Yilin Yardimci Saglik Personeli ödülünü 112 Acil Tip Teknisyeni Olgay Metik ise plaketini Genel Sekreter Uz. Dr. Nuriye Ulu'nun elinden aldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284