Sevgi En Iyi Ilaçtir” Konulu Yarismaya Basvurular Sürüyor

Saglik Bakanligi tarafindan saglik çalisanlarini “Sevgi En Iyi Ilaçtir” temali kisa film, öykü ve fotograf yarismasi düzenlendi.

Sevgi En Iyi Ilaçtir” Konulu Yarismaya Basvurular Sürüyor
Saglik çalisanlari olarak, hastalarinizin sagliklarina kavusmasi için gösterdiginiz çaba ve yasadiklarinizi kisa filmlere, öykülere ve fotograflara dönüstürerek, tüm ülke ile paylasmak isteyenler bu yarismaya davet edildi.
Yarisma kisa film, fotograf ve öykü olmak üzere üç ana kategoride düzenlenirken  Seçici Kurul Üyeleri ile birinci derece yakinliklari disinda, Saglik Bakanligi’na bagli birimlerde görev yapan tüm saglik çalisanlarina açik oldugu belirtildi.
Katilimcilarin daha önce herhangi bir yarismada ödül almamis veya sergilememis eserleriyle katilabilecegi belirtilirken yarismaya son basvuru tarihinin 1 Subat 2013 oldugu, jüri degerlendirmesinin ise 15 Subat-1 Mart 2013 tarihlerinde yapilacagi ödül töreni ve eserlerin sergilenmesinin ise 14 Mart Tip Bayrami etkinliklerinde verilecegi açiklandi.
Yarismaya katilmak isteyenlerin eserlerini Saglik Bakanligi Sagligin Gelistirilmesi Genel Müdürlügü Nusret Fisek Caddesi No:41 K Blok Sihhiye/Ankara adresine posta ile veya elden teslim etmeleri istendi. Daha genis bilginin ise 0 312 585 28 00 nolu telefondan alinabilecegi belirtildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284