Sevgi İzi Projesine Bir Halka Daha Eklendi

Atv ekranlarında yayımlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının sunucusu Müge Anlı, kaybolma ihtimali olanlar kişiler için bir proje hazırladı. Yıllardır kayıpların bulunması için öncülük eden ve bugüne kadar bin 452 kayıp şahsın yakınlarıyla buluşmasını sağlayan Anlı'nın öncülük ettiği "Sevgi İzi" adlı proje sayesinde zihinsel engelli, alzheimer ve benzeri rahatsızlıkları bulunan ve kaybolma ihtimalleri yüksek olan kişilere daha çabuk ulaşılması sağlanacak. Projeye göre, kaybolma ihtimali yüksek olan kişilerin koluna "Sevgi İzi"ni belirten bir rakam işleniyor. Bu rakamla www.benibuldular.com'a kayıt yaptırılıyor. Kişi kaybolduğunda kolundaki bu Sevgi İzi'ni görenlerin bu siteye bildirmeleri halinde yakınlarına hemen ulaşılması sağlanıyor.

Sevgi İzi Projesine Bir Halka Daha Eklendi
Özel Mümine Hatun Hastanesi Yetkilisi Ali Aktaş ”ATV program yapımcısı Müge Anlı’nın başlatmış olduğu Sevgi İzi projesinde bizimde çorbada tuzumuz olsun diye hastanemize gelip gidenlerden tespit ettiğimiz hastalarımızın kaybolmaları anında Hüseyin Beyin bileklerine yaptığı numaralandırma ile bugün 5 hastamızı diğer günlerde tespit ettiğimiz diğer hastalarımıza da numara verecekler.  Özel Mümine Hatun Hastanesi olarak Müge Anlı’ya ve ekibine teşekkür ediyoruz.” dedi.
Hasta yakınları ise Müge Anlı hanımefendiye bu organizasyonu başlattığı için ve Özel Mümine Hatun hastanesine çok teşekkür ediyoruz. Bu Sevgi İzi’nin önemini bizim gibi hasta çocukların sahipleri iyi bilir. Herkese teşekkür ederiz” dedi.
Sevgi izi projesinde bileklere numara yapan Hüseyin Erduran ise “Bugün Sevgi İzi zincirinin bir halkasını da daha eklemiş olduk. Özel Mümine Hatun Hastanesi personellerinin duyarlılığı ile burada mevcut bulunan hastalara kendilerinin bize talebinden dolayı burada bulunduk ve uygulamaları yaptık. İstiyoruz ki bu zincir daha da büyüsün halkası daha da geniş olsun. Biz her zaman yardımcı olmak için buradayız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284