Sikir Sikir Ameliyathanede Tikir Tikir Hizmet

Ilimizde bu yilin baslarinda hizmet vermeye baslayan ve kaliteli hizmet anlayisi ile vatandasa en modern imkanlari sunan Karaman Devlet Hastanesi’nde bulunan 10 genel ve 2 de lokal ameliyathane 7/24 kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyor.

Sikir Sikir Ameliyathanede Tikir Tikir Hizmet

Ameliyathanede 5 Anestezi Uzmani, 26 hemsire, 18 personel, 22 anestezi teknisyeni görev yapiyor. Ayrica 3 hemsire ve 2 personel ile ameliyattan çikan hastalari servislere teslim eden bir tasima ekibi bulunuyor. Ameliyathanede 6 Genel Cerrahi, 4 Kadin Dogum, 1 Çocuk Cerrahisi, 2 Beyin Cerrahisi, 3 Kulak Burun Bogaz, 2 Üroloji, 1 Kalp Damar Cerrahisi, 1 Ortopedi, 2 Plastik Cerrahi ve 5 Göz doktoru ameliyat yaparken, hastanede ayda yapilan ameliyat sayisinin ortalama 820 ile 900’ü buldugu açiklandi.
Bütün ameliyat masalari ve 15 yillik cerrahi aletler yenilenerek, birçok cihazlar, laparoskopik aletler ve KBB ve Üroloji Endovizyon Sistemleri ve mikroskop cihazlari yeni olarak temin edilirken ayrica 10 ameliyathane salonundaki tüm anestezi cihazlarinin tamami yenilenmis ve hasta basi monitörlerinin hepsi degistirildi. Uyandirma Bölümü, hasta mahremiyetine uygun olarak perdelerle bölünerek 12 hasta alacak sekilde düzenlendi.
Diger taraftan hastane Mavi Kod ekibi ile de göz dolduruyor. Bir Uzman Doktor, bir Anestezi Teknisyeni ve bir Hemsireden olusan Mavi Kod ekibi hastane genelinde 2 ekip halinde kesintisiz olarak 24 saat hizmet veriyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284