Toplum Ve Ruh Sagligi Merkezindeki Hastalarin El Becerileri Begeniliyor

Karaman Devlet Hastanesi 82.Yil Ek Binasi’nda hizmet veren Toplum ve Ruh Sagligi Merkezi’ni Halk Egitim Merkezi ve Aksam Sanat Okulu Müdür ve Müdür Yardimcilari ile birlikte ziyaret eden Il Saglik Müdürü Uzman Dr. Nuriye Ulu, yapilan faaliyetlerin üzerine daha baska neler yapilabilinecegini, bu çalismalara neler ilave edilebilecegini görüstü.

Toplum Ve Ruh Sagligi Merkezindeki Hastalarin El Becerileri Begeniliyor
Daha önce ebru sergisi yapan hastalar çok begeni toplamis ve uzun süre kendisinden bahsettirmisti. Simdi ise ebru sanatinin üzerine resim ve maket yapma dersleri alan hastalar, hem kendilerini gelistiriyor, hem de el becerilerini arttiriyorlar.
Toplum temelli hizmet veren Merkezinde hastalar servisle evlerinden alinip, mesai sonrasi tekrar evlerine birakiliyor. Ayrica motive etmek amaçli hazirlanan müzik dinletileriyle eglenen hastalar, bu merkezde olmaktan dolayi çok mutlu olduklarini ifade ettiler.
Yaptigi Toplum ve Ruh Sagligi Merkezi ziyaretinde hos bir sürprizle de karsilasan Ulu, TRSM’de verilen hizmetlerden ve orada çalisan personellerin ilgisini çok seven bir hastanin siiriyle de çok duygulandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284