Vali Kahraman’dan Doktora Tesekkür Belgesi

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Devlet Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmani Dr. Mesut Ünal’i hastalara göstermis oldugu güler yüz ve ilgiden dolayi tesekkür belgesiyle ödüllendirdi.

Vali Kahraman’dan Doktora Tesekkür Belgesi
Valilik makaminda gerçeklesen törende Il Saglik Müdürü Nuriye Ulu ile Devlet Hastanesi Bashekimi Hasan Arici da hazir bulundu. Belge töreni öncesi bir konusma yapan Vali Süleyman Kahraman, "Hastalara ve yakinlarina, kendilerini en güçsüz hissettikleri ortam olan hastane içerisinde, onlarin bedeni ve ruhi durumlarini dikkate alip, güler yüzlü, nazik, sefkatli davranarak tedavi amaçli iletisimde göstermis oldugu ilgili ve anlayisli davranislarindan dolayi Uzman Doktorumuz Mesut Ünal’a tesekkür ediyorum" dedi.
Uzman Doktor Mesut Ünal da, bu belgeyi almaktan dolayi çok mutlu oldugunu, sadece kendisinin degil, hastanede görev yapan tüm saglik personelinin övgüyü hak ettiklerini ve çok özverili çalistiklarini belirtti. Il Saglik Müdürü Nuriye Ulu da Dr. Mesut Ünal’i göstermis oldugu basaridan dolayi tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284