Vali Koca’dan, Saglicakla Kal Projesi’ne Destek

Ilimiz Valiligi, Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi, Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlükleri arasinda imzalanan protokolle hayata geçirilen “Saglicakla Kal” projesi Devlet Hastanesi ana bina, 82. Yil ve Kadin Dogum Hastanelerinde uygulamaya baslandi.

Vali Koca’dan, Saglicakla Kal Projesi’ne Destek
Proje çerçevesinde hastanelere muayene olmaya gelen hastalar, ögrenciler tarafindan karsilanarak gidecekleri birime yönlendiriliyor. Yatan hastalara gazete, dergi ve kitap okunuyor. Projenin hayata geçirilmesinin ardindan ilimiz Valisi Murat Koca Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek projenin nasil yürütüldügünü yerinde inceledi.
Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Nuriye Ulu, Devlet Hastanesi Bashekimi Tugrul Bulut’la birlikte hastaneye gelen Vali Koca, ögrencileri yerinde ziyaret etti.
Vali Koca, Projenin hayata geçirilmesini saglayan kurumlara tesekkür ederek, “Kurumlarimizin rutin isleri disinda bu tür projelerle de topluma faydali islere ön ayak olmasi her zaman istedigimiz ve destekledigimiz faaliyetlerdir. Saglicakla Kal Projesinde yapilacak etkinlikler umuyorum ki vatandaslarimiza faydali olacaktir ” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284