Vali Meral Talimat Verdi,O Köyler’de Dezenfekte Çalışmaları Yapıldı

Karaman İl Özel İdaresi tarafından, yeni korona virüsü(Kovid19) önlemleri kapsamında köylerdeki kamusal alanlarda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

Vali Meral Talimat Verdi,O Köyler’de Dezenfekte Çalışmaları Yapıldı

Vali Fahri Meral’in talimatlarıyla köy yerleşim yerlerindeki cami, Kur’an kursu, okul, köy konakları, çocuk oyun alanları, muhtarlık ve benzeri alanlar ile çevreleri dezenfekte edildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır, “Tüm köylerimizdeki kamusal alanlar İl Özel İdaremiz tarafından dezenfekte ediliyor. Kurallara uyarak bu salgına karşı mücadelemiz ulusal anlamda devam edecek ve başarılı bir süreç ile geçirilecektir inşallah.” dedi.

Şu ana kadar dezenfekte çalışmaları tamamlanan köyler şu şekilde;Kızılyaka, Muratdede, Bozkan, Şeyhler, Damlapınar, Eğilmez,Burunoba,Ağılönü,Alaçatı,Sazlıyaka,Kızık,Salur,Ekinözü,Beydili,Osmaniye,Çoğlu,Kameni,Karacaören,Dinek,Hamidiye,Göztepe,Bölükyazı,Çiğdemli,Mesudiye,Madenşehri,Üçkuyu,Yuvatepe,Eminler,Karalgazi,Demiryurt,Kaşoba,Süleymanhacı,İslihisar,Kisecik,Ortaoba,Mecidiye,Barutkavuran,Kızıllarağini,Üçbaş,Çimenkuyu,Güçler,Sarıkaya,Güldere,Paşabağ,Zengen,Gülkaya,Akpınar,Dereköy,Çakırbağ,Yazılı,Pınarbaşı,Yılangömü,Göcer,Dağkonak,Çatak, Çukurbağ,Sinci,Kızılkuyu,Akarköy,Özyurt köylerimizde dezenfekte çalışmaları tamamlandı.

Dezenfekte çalışmaları diğer köylerimizde de devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284