Yeni Ultrason Cihazı İle Hastanede Hizmet Kalitesi

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi endokrinoloji polikliniğine alınan yeni ultrasonografi cihazı ile vatandaşlara verilen sağlık hizmetinin kalitesi arttı.

Yeni Ultrason Cihazı İle Hastanede Hizmet Kalitesi

Endokrinoloji uzmanı Dr. Yusuf Karadeniz yaptığı açıklamada yeni alınan ultrasonografi cihazı ile endokrin polikliniklerinde rutin olarak uygulanan tiroid, paratirod, boyun lenf bezlerinin görüntüleme ve biyopsi işlemlerinin yanı sıra; tiroglobulin yıkama, paratiroid yıkama işlemi gibi sınırlı merkezlerde yapılabilen işlemlerin de daha güvenli ve başarılı bir şekilde uygulanabileceğini ifade etti.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşcı Karaman halkına zamanında ve kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için doktorundan personeline tüm hastane olarak azami gayreti sarf ettiklerini söyledi. Ayrıca yeni ultrasonografi cihazının  hastaneye kazandırılması hususunda desteklerini esirgemeyen başta Karaman Valisi Sayın Tuncay Akkoyun olmak üzere  Karaman İl Özel idaresi ve Milletvekillerine  Karaman halkı adına müteşekkir olduklarını da dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284