Yeni Yerinde Hizmete Başlıyor

Sağlık Bakanlığınca 2020 yılında yatırım programları kapsamına alınarak, Karaman İl Özel İdaresi kontrolörlüğünde 2021 yılında inşaatına başlanıp , İl Sağlık müdürlüğüne teslimi yapılan Sağlıklı Hayat Merkezi (SHM) ve 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi vatandaşlara hizmet vermeye başlıyor.

Yeni Yerinde Hizmete Başlıyor

Vatandaşların rahat ve erişebilir sağlık hizmetleri alması kapsamında, ilimizde devam eden sağlık yatırımlarının bir yenisi daha hizmete alınıyor. İçerisinde; ruh sağlığı, çocuk gelişimi, obezite ve beslenme danışmanlığı, kronik hastalıklar ve bağımlılık gibi birçok konuda danışmanlık hizmeti sunacak bir sağlık tesisi olan Sağlıklı Hayat Merkezi  (SHM) eski yeri olan İbrahim Hakkı Konyalı mahallesinden Cumhuriyet mahallesi Recep Tayyip Erdoğan caddesi no:2 adresine taşınarak bu hafta hizmete açılıyor. (Cumartesi pazarı kavşağı)

Yine aynı bina içerisinde hizmet verecek olan, Sağlıklı Hayat Merkezine ek; Aynı bölgede bulunan 9 hekimin görev aldığı 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu aynı binada bölgeye hizmet sunacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284