Yildiray Kuruçay, Devlet’e Veda Etti

Ilimiz Devlet Hastanesinde yaklasik 26 yildir bir fiil hizmet veren Karamanlilarin yakindan tanidigi ve sevdigi doktorlarin basinda yer alan Genel Cerrahi Uzmani Op. Dr. Yildiray Kuruçay, devletteki görevinden istifa ederek Özel Mümine Hatun Hastanesine geçti.

Yildiray Kuruçay, Devlet’e Veda Etti

Kuruçay’in hastaneden ayrilmasi nedeniyle geçtigimiz aksam onuruna bir veda yemegi verildi. Yemege Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Ayhan Erenoglu, Devlet Hastanesi Bashekimi Orhan Fesçekoglu ve mesai arkadaslari katildi.
Yemek sonrasinda konusan Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Erenoglu, “26 yil hizmet eden sevgili kardesimizi yolcu etmek kolay degil. Aslinda gidene kadar hep kalacak gözüyle baktik. Gitme kal dedik. Ama Yildiray kardesim bir gideyim bakayim dedi. Kendisini dönüsü açik olmak üzere gönderiyoruz. Güzel hislerle onu gönderiyoruz ama yüregimiz buruk. Biz geldigimizden beri hastalarimizin hiç birinden sizinle ilgili herhangi bir sikayet almadik. Gidiyorsunuz ama kalbimizdesiniz. Her zaman yaninizdayiz. Bu kadar sevilmeniz gerçekten çok güzel. Her zaman Karaman Devlet Hastanesinin kapisi size sonuna kadar açik. Sevindigimiz bir noktada saglik sektöründe yine Karaman’a hizmet edeceksiniz. Yolunuz açik olsun” dedi.
Op. Dr. Yildiray Kuruçay’da “Bugün aslinda bir veda degil. Genel Sekreterimiz ve bashekimimize biraz haksiz ithamlar yapildi. Ben açikçasi bunu üzülerek belirtmek isterim. Benim hastanede en rahat ve huzurlu çalistigim dönemim diyebilirim. Sayin yöneticilerimiz bugün profesyonel düsünüyorlar. Ben biraz haksizlik yapildigini düsünerek kendilerine sonsuz tesekkür ediyorum. Hastaneden ayrilmak bana buruk bir aci veriyor. Çok sevdigim çalisma arkadaslarimdan ayrilmak hakikaten beni çok hüzünlendiriyor. Ben Hastane yönetimimize ve mesai arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. Hastanede bizi bu güzel hizmet vermemizi saglayan ekibime basta birinci asistanim Reyhan hemsireye, Semra hemsireye, ameliyat ekibime tüm mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum. Buradan aslinda ayrilmiyoruz biz dahada kenetleniyoruz. Özel hastane hizmeti de aslinda kamu hizmetinin bir parçasi. Orada da Karaman’da hizmet edecegiz. Ayrilisimin baslica sebebi saglik sorunlarimin artmis olmasi ve asiri yorgunluk sebebiyle biraz karakterimiz geregi kimseyi geri çeviremiyoruz. Hastayi bitirmek için çalisiyoruz. Ama hasta bitmiyor. Ayrilirken çok burugum ama insallah tekrar çalisma firsati bulurum. Kimseye kirgin degilim. Herkese tesekkür ediyorum” dedi.
Hastane Bashekimi Orhan Fesçekoglu’da, Karaman’a gelirken burada iyi bir cerrahin oldugunu Yildiray Kuruçay isminin oldugunu bilerek geldiklerini ifade ederek, “Kendisiyle birlikte çalisma onurunu yasadik. Kendisi degerli bir çalisma arkadasimiz. Bu degeri de kendi kendine katmistir. Biz sadece ona destek verdik. O çalismalarina devam etti. Bundan sonraki yasaminda ve bütün ameliyatlarinda Allah ona cerrah sansi versin. Doktorumuzun her türlü arkasindayiz. Yildiray bey gibi bizlere de böyle güzel vedalar nasip olur insallah” dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan Yildiray Kuruçay’a, Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Ayhan Erenoglu tarafindan bir tesekkür plaketi takdim edildi. Plaketin ardindan Kuruçay cerrah arkadaslari ve asistani Reyhan hemsireyle birlikte pasta kesti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284