13 Yaş Altı Ferdi Badminton Müsabakaları Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan 13 yaş altı ferdi badminton müsabakaları sona erdi.

13 Yaş Altı Ferdi Badminton Müsabakaları Sona Erdi
Yunus Emre Spor Salonu’nda yaklaşık 30 sporcunun katılımı ile gerçekleşen 13 yaş altı ferdi badminton müsabakaları birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Tek erkekler, tek bayanlar, çift erkekler, çift bayanlar ve karışık çiftler kategorilerinde oynanan müsabakalar kıran kırana geçerken, sporcuların birincilik mücadelesi büyük takdir topladı. Sporcu velileri ise tribünlerden yarışmacılara tezahürat yaptı.
İki gün süren ve birbirinden heyecanlı mücadelelere sahne olan müsabakalar sonunda Tek bayanlar kategorisinde Ayşenur Bakır birinci, Ebrar Sağlamçelik ikinci, Asude Tuncer üçüncü, Selcan Karakışla dördüncü, tek erkekler kategorisinde Fahri Mert Dülger birinci, Durmuş Ali Gülcan ikinci, İbrahim Akdemir üçüncü, Ferhat Eryiğit dördüncü, çift bayanlar kategorisinde Raziye Nur Bakır-Ayşenur Bakır birinci, Ebrar Sağlamçelik-Asude Tuncer ikinci, Selcan Karakışla-Hatice Çelik üçüncü, Nehir Dölek-Zeynep Tez dördüncü, çift erkekler kategorisinde Süleyman Yavuzcan-Mert Dülger birinci, Ali Gülcan-Ahmet Gülcan ikinci, Ali Altun-Emirhan Kürtoğlu üçüncü, Mustafa Yılmaz-Samet Önler dördüncü, karışık çiftler kategorisinde ise Nur Bakır-Süleyman Yavuzcan birinci, Ali Dönmez-Nisa Aladağ ikinci, İbrahim Akdemir-Aysel Akdemir üçüncü ve Dilara Çelik-Ferhat Eryiğit ikilisi ise dördüncü olan sporcular oldu.
Müsabakalar, dereceye giren sporculara madalyalarının verilmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284