14 Mart Tip Bayrami Voleybol Turnuvasi Sona Erdi

Karaman’da saglik kurumu çalisanlarinin katilimi ile yapilan 14 Mart Tip Bayrami Voleybol turnuvasi Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

14 Mart Tip Bayrami Voleybol Turnuvasi Sona Erdi

Karaman Halk Sagligi Müdürlügü ve Gençlik Hizmetleri ve Il Spor Müdürlügü is birligi ile gerçeklestirilen 14 Mart Tip Bayrami Voleybol Turnuvasi 8 takimin renkli mücadelesine sahne oldu. Yaklasik 8 gün boyunca devam eden birbirinden heyecanli ve çekismeli maçlara sahne olan turnuvada saglik kurumu çalisanlari birincilik için ter döktü. Zevkli karsilasmalarin oynandigi turnuvada saglik çalisanlarinin aileleri turnuvaya büyük ilgi gösterirken, yapilan tezahüratlar turnuvaya ayri bir renk katti. Yapilan her müsabakanin ardindan saglik çalisanlarinin birbirlerine centilmenlik örnegi göstermesi ve dostluk mesaji vermesi turnuvada unutulmayanlar arasinda yerini aldi.
Turnuvada emegi geçen herkese tesekkür eden Halk Sagligi Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy; “14 Mart Tip Bayrami kapsaminda gerçeklestirilen voleybol turnuvamiza ilgi gösteren ve katilimlariyla bizleri mutlu eden tüm çalisanlarimiza tesekkür ediyorum. Etkinliklerimiz ve faaliyetlerimiz ileriki dönemlerde tekrar devam edecektir” diye konustu.
Tüm saglik çalisanlarinin 14 Mart Tip Bayramini kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Böylesine güzel ve anlamli bir turnuvanin gerçeklestirilmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Saglik kurumu çalisanlarimizin iç içe oldugu, heyecani yüksek güzel bir turnuva gerçeklesti. Turnuva boyunca ter döken tüm oyuncularimizi tebrik ediyorum”dedi.
Zevkli geçen müsabakalar sonunda ise sampiyonluk ipini Karaman Devlet Hastanesi 2 takimi gögüslerken, ikinci Halk Sagligi Müdürlügü, üçüncü ise 112 Acil Servisi takimlari oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Halk Sagligi Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy ve Mali ve Idari Hizmetler Baskani Hüseyin Karasüleymanlioglu tarafindan verildi.
Turnuva, günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284