2. ÜNIKOP Spor Oyunlari Voleybol Turnuvasi Sona Erdi

KOP Bölgesi Üniversiteler Birligi (ÜNIKOP) tarafindan ikincisi düzenlenen Spor Oyunlari kapsaminda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi`nde (KMÜ) gerçeklestirilen voleybol müsabakalari sona erdi.

 2. ÜNIKOP Spor Oyunlari Voleybol Turnuvasi Sona Erdi
Voleybol turnuvasi final maçini ögrencilerin yani sira KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci ile Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Halil Koçak da takip etti. Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ev sahipliginde Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Salonunda iki gün süren turnuva tamamlandi. Turnuva boyunca yapilan müsabakalar sonucunda Aksaray Üniversitesi birinci oldu. Selçuk Üniversitesi'nin ikinci oldugu müsabakalarda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi de turnuvayi üçüncü olarak tamamladi. Nigde Üniversitesi ise dördüncü sirada yer aldi. Turnuvaya katilan takimlar ödüllerini KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci ve Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Halil Koçak’in elinden aldi. Takimlara ayrica ÜNIKOP tarafindan katilim belgesi verildi.
Ödül töreninin ardindan konusma yapan Rektör Sabri Gökmen, turnuvaya katilan tüm sporculara, antrenörlere ve hakemlere tesekkür ederek, “Biliyorsunuz ki Karaman, ‘Gelin tanis olalim. Isi kolay kilalim. Sevelim, sevilelim. Dünya kimseye kalmaz’ diyen Yunus Emre’nin memleketi. Dolayisiyla bu müsabakalarin da bizlerin tanis olmamizi saglayan firsatlar oldugunu düsünen birisiyim. Bu tip etkinlikler düzenleyerek tanismak, hos görmek ve sevmek için tohumlar ekiyoruz ve bu tohumlarin filizlenmesini sagliyoruz” dedi.
Insanin oldugu her yerde rekabetin de olacagina dikkat çeken Gökmen, “Rekabetin oldugu her yerde dinamizm ve rekor vardir. Rekabetin oldugu yerde hepimiz birinci olmak ve ödülü almak isteriz. Fakat sundan emin olmalisiniz ki benim gönlümde hepiniz birincisiniz. Önemli olan burada birinci olmak degil, buruda bu yarisa katilarak, bu güzelligi yasamaktir. Hepinizi gönülden kutluyorum ve bundan sonraki yasantinizda hepinize basarilar diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284