23 Nisan Masa Tenisi Şenliği Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi il temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Masa Tenisi müsabakalarında toplam 214 karşılaşma yapıldı.

23 Nisan Masa Tenisi Şenliği Sona Erdi
16-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonu’nda küçükler ve yıldızlar kategorilerinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı masa tenisi şenliğine kızlar ve erkekler kategorisinde toplam 100 sporcu katıldı. Tam bir şenlik havasında geçen ve toplamda 214 karşılaşmanın yapıldığı müsabakalarda sporcuları yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık müsabakaları yerinde izledi. Ferdi alanda gerçekleştirilen müsabakalarda küçük ve yıldız sporcular dereceye girebilmek ve gerçekleştirilen şenlikte en iyi olabilmek için tüm hünerlerini sergiledi.
Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda küçük kızlar kategorisinde Fatma Nur Çopur birinci, İrem Sena Kaynar ikinci, Fethiye Kayserli üçüncü, Fatma Ceylan dördüncü. Küçük erkekler kategorisinde Mustafa Özcan birinci, Talha Aksan ikinci, Samet Alkan üçüncü, Halil İbrahim Kaya dördüncü. Yıldız kızlar kategorisinde Sema Sönmez birinci, Şeyda Nur Doğan ikinci, Sıla Soyyiğitoğlu üçüncü, Merve Erbay dördüncü. Yıldız erkekler kategorisinde Mustafa Ten birinci, Halil Günaslan ikinci, Talha Çiçek üçüncü ve Durmuş Ali Sucu dördüncü olan sporcular oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz tarafından takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284