3 Puan Son Dakikalarda Geldi

Bal ligi temsilcimiz Karaman Belediyespor, Reyhanli Belediyespor ile deplasmanda oynadigi karsilasmadan 3 puanla döndü.

3 Puan Son Dakikalarda Geldi

23 Kasim Pazar günü saat 13.30 da, Reyhanli Tayfun Sökmen Stadyumu’nda oynanan maça her iki ekipte çok istekli basladi. Maçin henüz 3. dakikasinda Karaman Belediyespor’un defans oyuncusu Zekeriya’nin hatasindan faydalanan ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Bu golden 7 dakika sonra sag taraftan Ugur’un kullandigi köse vurusuna Muzaffer düzgün bir vurus yaparak 10. dakikada esitligi sagladi ve karsilasmanin ilk yarisi 1-1 beraberlikle tamamlandi.
Ikinci yariya Zekeriya – Adem degisikligiyle baslayan temsilcimiz, iki kez direkleri geçemedi. 60. dakikadan sonra maç tamamen Reyhanli Belediyespor sahasinda oynanmaya baslandi. 90. dakikada 6 dakika uzatma gösterildiginde maçin beraberlikle sonuçlanacagi beklenirken, 90+3’te sol taraftan Hasan’in yaptigi ortaya Cihan Kutan sert bir vurusla takiminin 2. Golünü atti. Gol sevinci sonrasi santra atisindan kaptigi topu sag taraftan tasiyarak penalti noktasina gönderen Cihan Kutan, rakip ceza sahasinda karambol olusmasina neden oldu. Bu karambolde firsatçiligini degerlendiren Medet araya girerek 3. golü atti ve maçin skorunu tayin etti.
Karaman Belediyespor’un 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlanan maçin ardindan temsilcimiz 19 puanla dördüncü siraya yükseldi. Karaman Belediyespor bir sonraki maçini; 30 Kasim Pazar günü saat 13.30’da, Eregli Sehir Stadyumu’nda lider Mersin Büyüksehir Belediye Meskispor ile yapacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284