70 Karaman Spor Adana’ya Gidiyor

Temsilcimiz 70 Karaman Spor 2. Sezon ilk deplasmanina Adana’ya gidecek.

70 Karaman Spor Adana’ya Gidiyor
Güçlü Adana Temsilcisi Adana Gençler Birligi ile Pazar günü 13:30 da Adana’da oynanacak maçin hazirliklarina baslayan temsilcimizde cezali Ali Riza nin disinda eksik bulunmuyor. Ilk yari temsilcimiz Adana Gençler Birligini 1-0 maglup etmisti. Adana’ya Cumartesi günü hareket edilecek.
Geçtigimiz yillarda Akin Spora Amatör Kümede büyük katki ve destekleri olan ve geçen yil Karaman Gençler Birligine de desteklerini esirgemeyen Nevzat Nas bu senede 70 Karaman Spora desteklerini devam ettiriyor.
70 Karaman Spor Baskani Yusuf Ünalan Futbol Sb. Sorunlusu Göksen Sade ve T. Direktör Cevdet Kök destegi için Nevzat Nas’a tesekkür ziyaretinde bulunarak atki ve forma hediye ettiler. Amatörde kümede iken Akin Sporun da Onursal Baskani olan Nevzat Nas geçtigimiz yilda Karaman gelirler vergisi siralamasinda 3. olmustu. Bu hafta oynanacak olan Adana Tek deplasmanina sponsor olan Nevzat Nas “Karaman’in her zaman bir üst ligde olmasini istiyoruz. Gençlerimizi spora tesvik ederek bir nebzede olsa bizimde katkimiz olsun isteriz. 70 Karaman Spor bu yil 3. Lige daha hazir bir görüntü çiziyor, insallah sezon sonu sampiyon olarak 3. Lige çikariz.” Dedi. Baskan Ünalan; “ Nevzat Agabeyimizin bizde çok ayri bir yeri var. Amatörde mücadele ettigimiz yillarda onun çok destegi oldu. Sag olsun hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Karamanli is adamlarimiza her zaman Nevzat Agabeyimizi örnek olarak gösteriyoruz. Kendisi Akin Spor’unda Onursal Baskanidir.” Diyerek takimin atkisini hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284