70 Karaman Spor Yönetimi’nden Elvan’a Ziyaret

70 Karaman Spor Baskani Yusuf Ünalan ve Yöneticileri Mustafa Kursun, Süleyman Sentürkoglu, Ferhat Koç ve Turgut Göbel, ilimiz Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan’i makaminda ziyaret ettiler.

70 Karaman Spor Yönetimi’nden Elvan’a Ziyaret
Yogun mesaisinden vakit ayirarak 70 Karaman Sporu kabul eden Elvan, “70 Karaman Spor bizim takimimiz, hedefimizde daima üst ligler olmali. Karaman’a 15 bin kisilik stadyum ve kompleks tesis yapmayi düsünüyoruz. Bu stadyumda oynayacak olan takimimiz profesyonel liglerde mücadele etmeli, bunun için 70 Karaman Spor bu sene mutlaka sampiyon olmalidir. Yönetimin sportif konulara yönelmesine engel olan sikintilari önlemek için maddi olarak her türlü destegi takimimiza saglayacagim. Ayrica maçlarimiz senlik havasinda geçmeli, son maçlarda havalarin soguk olmasina ragmen vatandaslarimiz maçlara ilgi göstermesi Karaman
Halkinin da sporu futbolu ne kadar sevdiginin göstergesidir. Bu ilgiyi daha üst ligde temsil hakki kazanarak Karaman halkinin stadyumlarda bir sölen havasinda bulusturmak bu takimimizin görevi olmustur. Bu yolda bir Karaman’li olarak destegim her zaman 70 Karaman Spor la birlikte olacak” dedi.
Baskan Ünalan, “Vekilimiz bizi makaminda kabul etmesi, bizimle birlikte takimimizi sahiplenmesi ve destegini hiçbir zaman bizden esirgememesi yönetimimizi çok mutlu ediyor. Kendisine desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz. Stadyum projesi bizi de çok mutlu etti. Vekilimizi müsait oldukça maçlarimiza geliyor, protokolde vekilimizin olmasi futbolcularimizi ve bizi ayri bir motive ediyor. Kendisine tekrar tesekkür ediyor sezon sonunda sampiyonlugu armagan etmek istiyoruz” dedi.
TBMM Plan Bütçe Komisyonu Baskanligi odasinda gerçeklesen yaklasik 2 saatlik ziyarete Ankara Karamanlilar Yardimlasma Dernegi Baskani Veli Bozkir’da katildi. Ziyaret sonrasinda Baskan Ünalan ve Yöneticiler Veli Bozkir’la aksam yemegine katildilar. Yemege Karamanli Üst Klasman Yardimci Hakemimiz Ayhan Akgöz de katildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284