70 Karamanspor Adanada “Tek’ledi

Geçtigimiz hafta Çarsamba günü oynanan erteleme maçiyla birlikte 7 gün içinde agir zeminde 3 maç oynayan temsilcimiz 70 Karaman Spor Pazar günü oynadigi Adana Tek Spor maçinda 3 puan kaybetti.

70 Karamanspor Adanada “Tek’ledi
Futbol oynamaya müsait olmayan ve nerdeyse üçte ikisi çamur olan Adana Yüreyir Stadyumunda oynanan maçta top 70 Karaman Sporu hiç sevmedi. 3 topu direkten dönen ve ikinci yari kaptani kirmizi kart gören temsilcimiz Karaman’a eli bos döndü.
Maçin ilk dakikalarindan itibaren 90 dakika boyunca futbol oynamak isteyen 70 Karaman Spor oldu. Ilk yarida bir karambol topunda defans ve kaleci Ali’nin anlasmazligi sonucu rakip Tek Spor hücum oyuncusu ayagini topa sokarak ilk golü dakika 20de buldu. Maglup duruma düsen temsilcimiz golden sonra ataklarini yogunlastirdi. Beraberlik golümüz dakika 26’da Muzaffer’in ayagindan geldi. Golden sonra iyice atak oynamamiza ragmen bu golden 3 dakika sonra tekrar maglup duruma düstük. Ilk yari ev sahibi takimin 2-1’lik üstünlügü ile sona erdi. Ikinci yarida temsilcimiz ataklarini yogunlastirarak topa hakim olmak için büyük gayret sarf etti. Mücadeleden vazgeçmeyen 70 Karaman Spor 65. dakikaya gelindiginde 2ci sari karttan kaptan Çagdas’in atilmasiyla sahada 10 kisi kaldi. Maçin son dakikasina kadar gol bulmak için ataklarini yogunlastiran 70 Karaman Spor istenen golü bir türlü bulamayinca Karaman’a eli bos döndü. Adana’da saha zemininin çok kötü olmasi, takimimizi büyük ölçüde engelleyerek puan kaybetmesinde büyük etken olurken, diger taraftan kaptan Çagdas’in kirmizi kart görmesi moralleri bozdu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284