70 Karamanspor, Bozyazi’yi Tek Golle Geçti

70 Karamanspor, deplasmanda Bozyazi Belediyespor’u 1-0 maglup etmeyi basardi.

70 Karamanspor, Bozyazi’yi Tek Golle Geçti
Bal Ligi 5. Grup 3 hafta mücadelesi Pazar Günü Bozyazi Gürsdel Kavun Stadyumunda oynandi.
Burdur Bölgesinden Ibrahim Deniz’in yönettigi karsilasmaya Bozyazi’li taraftar gruplari da yogun ilgi gösterdi.
Sert ve mücadele dolu 90 dakikanin yasandigi karsilasmaya her iki da savunma disiplininden ödün vermedi. Orta alanda yasanan mücadelede atak gelistiren Karamanspor’da Ibrahim Izci, yaklasik 25 metreden vurdugu sert sut üst direkten oyun alanina dönerken, firsatçiligini konusturan Boray kafa ile tamamlayarak 14. Dakikada takimini 1-0 öne geçiren golü atti.
Bu dakikalardan sonra Bozyazi tribünlerinde sok yasanirken, devre arasina Karamanspor 1-0 önde girdi.
Maçin ikinci yarisinda sert geçen mücadele de her iki takimdan 2 oyuncu kirmizi kartla oyun disi kaldi. Karamanspro’da Bayram, Bozyazi’da ise Müslüm kart görerek cezali duruma düstü. Maçin yine kirilma anlarindan biri de, 73. Dakikada yine orta alanda Ibrahim’in vurdugu sut üst direge çarparak auta çikti. Kalan dakikalarda ev sahibi takimin ataklari sonuç vermezken, Karamansor Adana Gençlerbirligi galibiyetinin ardindan bu kez bir baska Akdeniz ekibini deplasmanda 1-0’lik skorla geçmeyi basardi.
Ligde 4. sirada yer alan Karamanspor’da tek altin gol takimi 3 maç sonunda 6 puana tasirken, teknik kadro ve yönetim galibiyetten mutluluk duydu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284