70 Karamanspor Iki Futbolcusunu Milli Takima Verdi

Iki yil boyunca ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden 70 Karaman Spor iki futbolcusunu Amatör Milli Takima kazandirdi.

70 Karamanspor Iki Futbolcusunu Milli Takima Verdi
2011-2012 sezonunu 9. sirada bitirerek taraftarlarini üzen 70 Karaman Spor, Bal liginde Karaman temsil hakkini da Play off maçinda Karaman Belediye Spora maglup olarak kaybetmisti. Kadrosunu genç ve yetenekli oyunculardan olusturan 70 Karaman Spor oyuncularindan Hüseyin Kusar ve Bayram Tekin Amatör Milli Takima vererek Karaman’i temsil etmeye devam ediyor.
Baskan Yusuf Ünalan’in temaslari ve yogun görüsmeleri sonunda netice almasi ve iki futbolcusunu Amatör Milli Takima vermesi Karaman ve 70 Karaman Spor için gurur kaynagi oldu. Baskan Ünalan konuyla ilgili olarak; “Gönül isterdi ki genç oyuncularimizdan 4-5 tanesi Milli Takima yollayalim, oyuncularimizi profesyonel takimlara gönderelim. Karaman’in en iyi sekilde temsili için elimizden geleni yaptik bundan sonrada yapmaya devam edecegiz. Karamanli gençler için bir hedef koyarak ahlakli ve iyi futbolcu yetistirmeye devam edecegiz. Bu yil bir tecrübe daha yasayarak alt yapinin ne kadar önemli oldugunu tekrar anlamis olduk. Umut ediyoruz ki iki yildir bizim formamizi terleten Hüseyin ve bu yil basarili bir sezon geçiren Bayram’i Amatör Milli takimimiza kazandirarak gençlerimize iyi bir örnek oluruz.” dedi. 
Bayram Tekin ve Hüseyin Kusar Persembe 10 Mayis Persembe günü Ankara’da Amatör Milli Takim kampina dahil olacaklar. Iki futbolcumuza basarilar diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284