70 Karamanspor, Liderle Arasinda Puan Farkini 3’e Indirdi

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz 70 Karamanspor, sezon basindan beri gösterdigi performans artisini devam ettirerek gurubunun güçlü takimlarindan Kayseri Talasgücü Belediyespor’la bugün Kemal Kaynas Stadyumunda oynanan erteleme maçindan 2–1 galip ayrilarak puan siralamasinda lider Toroslar Belediyespor ile arasindaki puan farkini 3’e indirdi.

70 Karamanspor, Liderle Arasinda Puan Farkini 3’e Indirdi
Maça sezon boyunca büyük destek veren taraftarlar yine büyük ilgi gösterdi. Bu önemli maçi Karaman Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu’da büyük bir ilgi ve destekle izledi.
Ilk yari kontrollü bir futbol sergileyen 70Karamanspor talihsiz bir golle ilk yarida yenik duruma düstü. Ancak oyun kontrolünü ikinci yarida ele alan takimimiz; 70. dakikada önce Çagdas'in golüyle beraberligi, 81. dakikada da Muzaffer’in attigi golle galibiyeti sagladi.
Yenik duruma düsmesine ragmen maç boyunca takimindan destegini esirgemeyen taraftarlar, yaptiklari tezahuratla on ikinci adam görevini en güzel sekilde yerine getirdiler.
Maçtan sonra Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu: “Gençlerimiz fevkalâde bir is basardilar. Bizler bu galibiyeti kendilerinden bekliyorduk. Görevlerini yerine getirmis oldular. Yöneticilerimizi, teknik heyetimizi ve futbolcularimizi candan tebrik eder, Bal Ligi’nde en üstün basariyi dilerim” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284