70 Larende Spor Yönetimi'nde Yeni Görev Dağılımı

2017-2018 sezonu çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan 70 Larende Spor Kulübü yeni yönetimini şekillendirdi.

70 Larende Spor Yönetimi'nde Yeni Görev Dağılımı

Üç sezondur Karaman amatör liginde mücadele eden ve son iki sezonun şampiyonu 70 Larende Spor 2017-2018 sezonu hazırlıklarına başladı.

Gerçekleştirdiği İlk toplantı ile yeni yönetimini şekillendiren 70 Larende Spor'da görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti.

Kulüp Başkanı: Halil Çelikyön Başkan Yardımcısı: Hüseyin Gündüz Genel Sekreter: Ahmet Uçar Muhasip: Eyüp Boynukalın Basın Sözcüsü: Özgür Kaya Erkek Futbol Şube Başkanı: Muhammet Taşer Bayan Futbol Şube Başkanı: Fatih Yüce Genel Kaptan: Ahmet Bayrakçı Altyapı Sorumlusu: Fatih Şimşek Kafile Başkanı: Alparslan Kartal

Toplantıda söz alan kulüp başkanı Halil Çelikyön; "70 Larende Spor kurulduğu günden bu yana hep liderliğe oynayan bir takım olmuştur. 2017-2018 sezonunda da yine şampiyonluğa oynayan güçlü bir kadro kurmayı hedefliyoruz. Bu yıl bünyemize kattığımız Yunuskentspor bayan futbol takımı ile de hedefimiz 2. ligdir. Yeni sezonda bütün takımlara başarılar dileriz." dedi.

Futbol Şube Başkanı Muhammet Taşer'de; "2017-2018 sezonunda mevcut kadromuzdan 10 oyuncumuzla yola devam etme kararı aldık. Dış transferde 14 oyuncu ile anlaştık. Bu sene amatör lige A takımımız haricinde altyapı gruplarında U-13, U-14 ve U-15 yaş kategorilerinde de katılacağız." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284