81 Ilde Ayni Anda Nerede Hareket, Orada Bereket

Nerede Hareket Orada Bereket projesi Kemal Kaynas Stadyumunda cosku içerisinde gerçeklestirildi

81 Ilde Ayni Anda Nerede Hareket, Orada Bereket
Gençlik ve Spor Bakanligi ve Spor Genel Müdürlügü tarafindan 81 ilde es zamanli olarak Yaz etkinliklerinin baslangicini temsilen " Nerede Hareket Orada Bereket" slogani ile her yastan vatandasin istirakinin saglanacagi bir etkinlik programi gerçeklestirildi.
Bu kapsamda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak 28 Nisan 2013 pazar günü saat 10.00’ da Kemal Kaynas Stadyumunda Ilimiz Halkinin ve gençlerinin katilimi ile sportif etkinlikler, yürüyüs ve yarismalar düzenlendi.
Etkinliklerde Izcilik, Atletizm, Yüzme, Güres, Okçuluk, Basketbol, Judo, Jimnastik branslarinda egitim alan sporcu gençlerimiz aileleri ve yerel halkin katilimi ile gerçeklestirilen programimiz ilk olarak yürüyüs ile baslamistir. Programimizin devaminda atletizm yarislari, Il Müdürlügümüz bünyesinde açilan branslarda egitim alan gençlerimizin gösterileri ile devam etmistir.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Mustafa Elduran yaptigi açiklamada; Nerede Hareket Orada Bereket projesi kapsaminda Ilimizde cosku içerisinde sportif etkinlikler gerçeklestirilmistir. Gençlik ve Spor Bakanligimizdan aldigimiz güç ile Sporun ve Sporcunun Adresi olan Il Müdürlügümüz sportif, sosyal ve kültürel içerikli projeleri gerçeklestirmeye devam edecektir. “Güçlü Yarinlar Için" proje hazirlama ve uygulama çalismalarimiz titizlikle devam etmektedir bu baglamda bugün burada bizlerle olan Antrenörlerimize, Sporcu gençlerimize ve çok degerli ailelerine katilimlarindan dolayi tesekkür ediyor, “Isimiz Gençlik Gücümüz Spor” olacaktir dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284