Ali Can: 2020 Yılına Milli Takım İle Başladık

12-16 Ocak 2020 tarihleri arası Ankara ilinde düzenlenen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına 68 ilden 1500 sporcu katıldı.

Ali Can: 2020 Yılına Milli Takım İle Başladık

Milli sporcuların ağırlıkta olduğu şampiyonada birbirinden zorlu müsabakalar yapıldı. 63 Kg. da yarışan Duru Bulgur Performans S.K Sporcusu Mahmut Samet İçer 131 rakibi içerisinde ilk sekize girerek 03.07 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbulda yapılacak olan Uluslararası şampiyonada Türk Milli Takımı adına Ülkemizi temsil edecek.
Duru Bulgur Performans S.K. antrenörü Ali Can,“2020 yılının ilk şampiyonasında Milli takıma sporcu vermenin gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bu yıl içerisinde yapılacak olan diğer katagorilerdeki  Türkiye Şampiyonaları içinde çalışmalarımız devam etmekte. 24-28 Ocak 2020 tarihinde Antalya ilimizde Yıldız sporcularımızı kampa alarak hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Yıldızlarımızdan beklentimiz büyük en az iki sporcuyla Milli Takımlarda Avrupa Şampiyonasına girmek istiyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda aralıksız devam ediyoruz. Her zaman desteklerini esirgemeyen Sponsorumuz Duru Bulgur Yünetim Kuruluna ve İl Müdürümüz Ali İhsan Bebek beye Velilerimiz ve Sporcularımız adına teşekkür ediyoruz.”  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284