Ali Can: Birinci Hedefimiz Ahlakli Kisilikli Sporcular Yetistirmek

Türkiye Taekwondo Federasyonu 2013 faaliyet programinda ye alan ve 29 Nisan–5 Mayis 2013 tarihleri arasi Mugla Marmaris’te yapilan Gençler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi sona erdi.

Ali Can: Birinci Hedefimiz Ahlakli Kisilikli Sporcular Yetistirmek

30 Nisan-2 Mayis 2013 tarihlerinde Ispanya Alicante sehrinde yapilan Avrupa Poomse Taekwondo Sampiyonasi sona erdi.
Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can Sampiyona ile ilgili yaptigi açiklamada, “Bilindigi gibi Karaman ilimiz Taekwondo sporunda yillardir Ulusal ve Uluslar arasi basarilar alarak kendini kanitlamis ve bu basarilarina yeni hedefler koyarak yoluna devam etmektedir. Katildigimiz bütün kategorilerde sporcularimiz sampiyonalarda madalyasiz dönmemektedir. Yetistirmekte oldugumuz sporcularimizin Sampiyonluklarindan önce önemle üzerinde durdugumuz Sporcu Ahlakiyla yetismeleri Kisilikli, Dürüst ve Mütevazi. Okullarinda çaliskan Aile ve çevresinde sevilen sayilan Saygin insanlar olmalari ve daha sonrasinda sampiyon olmalari asil hedefimizdir. Bu Karakterde yetisen Sporcularimizin Çalistikça yeteneklerine ve kas yapilarina göre basarilarida sekillenecektir ortaya çikacaktir. Yaptigimiz çalismalarda bizleri yalniz birakmayan Maddi ve Manevi destegini esirgemeyen Sponsorumuz Duru Bulgur ve Il Müdürümüz Mustafa Elduran beye de desteklerinden dolayi Velilerimiz ve Sporcularimiz adina Tesekkür Ediyoruz” dedi.
Selahattin Sahin Avrupa Altincisi
30 Nisan 2 Mayis tarihlerinde Ispanya Alicante sehrinde yapilan Avrupa Sampiyonasi Tamamlandi Karaman ve Performans Spor Kulübü Sporcusu Selahattin Sahin Sampiyonada altinci sirada tamamlayarak Avrupa altincisi oldu.
Türkiye Sampiyonasindan Dört Madalya
Marmaris Gençler Türkiye Taekwondo Sampiyonasinda 12 Sporcu ile 2 Gümüs 2 Bronz Madalya alarak Karaman ilimizi basariyla temsil ettik. Önümüzde bir ay içerisinde yapilacak olan 3 önemli sinavimiz daha olacak buralarda da Karaman ilimizi basariyla temsil etmek için elimizden geleni yapmaya çalisacagiz.
Gençler Türkiye Sampiyonasinda dereceye giren sporcularimiz 6-7 Haziran’da Mersin ilimizde yapilacak olan Milli Takim Seçmelerine girerek Avrupa’ya gidebilmek için yarisacaklar. Madalya alan ve Milli Takim Seçmelerine gidecek sporcularimiz.
Selahattin Akbas 45 kg. Gümüs Madalya kazandi Milli Takim Seçmelerine girecek
Kürsat Büyükeken 51 kg. Gümüs Madalya kazandi Milli Takim Seçmelerine girecek
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284