Altin Pedallar 2016 Sezonunu Alanya’da Açiyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu Baskanligi’nin 2016 yili faaliyet programi içerisinde yer alan “ Türkiye Sampiyonasi 1. Ayak Puanli Yol Bisikleti Yarismalari” 10-14 Subat 2016 tarihlerinde Alanya’da yapilacak.

Altin Pedallar 2016 Sezonunu Alanya’da Açiyor

Karaman Bisiklet takimi Alanya’da yapilacak olan yarismaya Karaman Gençlik ve Spor Kulübü, Performans Spor Kulübü, Saglik Spor Kulübü ve Idmanyurdu Spor Kulüpleri ile katilacak. Toplam 21 sporcu ile mücadele verecegimiz yarismada sporcularimiz Büyük Bayanlar, Genç Bayanlar, Büyük Erkekler ve Master Erkekler kategorisinde mücadele verecekler.
Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü iyi bir hazirlik döneminden geçildigini ve sporcularin yarismaya hazir olduklarini belirtti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise; “Yapilacak olan Türkiye Sampiyonasinda Karaman bisiklet takimi olarak erkeklerde ve bayanlarda derecece girerek kürsüde yer alacagimiza inaniyorum. Bunun yaninda sporcularimiz ferdi olarak kürsü mücadelesi verecekler. 2015 sezonunda sporcularimiz 28 Türkiye, 7 uluslararasi olmak üzere toplam 35 kez kürsüde yer almislar ve 2015 Yildiz Bayanlar Türkiye sampiyonlugunu ilimize getirmislerdir. Bu yil sporcularimizdan ayni basarinin tekrarini beklemekteyiz. Bunun yaninda Genç Bayanlar kategorisinde Balkan Sampiyonlugunu ilimize getirmek için bizler ve sporcularimiz ellerinden gelen çabayi göstereceklerdir. 2016 sezonunda sporcularimizdan Balkan Sampiyonlugunu kazanmalarinin yaninda Avrupa ve Dünya Sampiyonalarinda basarili sonuçlar bekliyoruz. Sürekli belirttigim gibi Karaman ili bisiklet dalinda büyük basarilara imza atmaktadir ve atacaktir. Uzun vadeli hedefimiz mevcut kadromuzu kuvvetlendirerek 2020 Olimpiyatlarina Karaman ilinden 2-3 sporcu göndermektir. Bu güne kadar bisiklet sporu ile ilgili bütün beklentilerimiz olumlu sonuçlanmistir. Olimpiyat hedefimizin de olumlu sonuçlanacagini biliyoruz. Bu konuda ekibimize güvenmekteyiz” diye konustu.
“Bisiklette Türkiye Markasi Olduk”
Karaman’in yetistirdigi sporcularla ile de Türkiye’nin diger kulüplerinde kendisinden söz ettirdigini belirten Kisacik;” 2015 sezonunda Türkiye Yildiz Bayan Sampiyonu Karamanli sporcumuz Fatma Sezer olurken, Genç Bayanlar Türkiye 2.’si Selver Sezer, Genç Bayanlar Türkiye 3.’sü Irem Ceren Akan, Büyük Bayanlar Türkiye 2.’si Semra Yetis ve Büyük Erkekler Türkiye Sampiyonu ilimizden yetisen 2012 Londra Olimpiyatlarina katilan Konya adina yarisan Ahmet Akdilek olmustur. Sporcularimiz her kategoride Türkiye’nin önde gelen isimleridir. Antrenörümüz Baris Ünlü Bayan Milli Takim antrenörü olup, tecrübesi ve bilgisi ile Türkiye’nin en önemli isimlerinden birisi durumundadir. Sporcusu, antrenörü ve Il Müdürlügümüz çalisanlari ile kaliteli bir ekip olmanin güzelligini yasiyoruz. Ekibimiz ile Karamanli hemserilerimize gururunu duyacaklari basarilari yasatmak istiyoruz. Alanya’da yapilacak olan yarismalarda sporcularimiza basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284