Altin Tekmeler Karaman’in Gururu Olmaya Devam Ediyor

Karamanli tekvandocular kazandiklari basarilarla ve aldiklari milli davetlerle Karaman’in gururu olmaya devam ediyor.

Altin Tekmeler Karaman’in Gururu Olmaya Devam Ediyor

Karaman’in altin tekmeleri her geçen yil basarilarina bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Gerçeklestirilen özel turnuvalarda ve Türkiye sampiyonalarinda gösterdikleri performansla tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi basaran Karaman’in altin tekmeleri son olarak 14-17 Subat 2016 tarihleri arasinda Antalya’da gerçeklestirilecek Uluslararasi Türkiye Açik Taekwondo Turnuvasi (Turkish Open) yarismalarina gençler kategorisinde milli davet alarak bu hakli gururu Karaman’a bir kez daha yasatti. Karaman bu büyük ve genis çapli organizasyona ise tekvando antrenörleri Ali Can ve Ibrahim Kafali esliginde Eylem Can, Zeynep Dogan ve Ahmet Isa Simsek ile 3 sporcu ile katilacak.
Konuyla ilgili açiklama yapan tekvando il temsilcisi Can;” Karaman’da tekvando sporu her geçen gün büyümeye ve milli takima sporcu vermeye devam ediyor. Karaman milli takima gönderdigimiz sporcu sayimiz 15 iken son olarak Uluslararasi Türkiye Açik Taekwondo Turnuvasi (Turkish Open) yarismalarina gönderecegimiz 3 sporcumuz ile bu sayiyi 18’e yükselttik” diye konustu.
Tekvando sporunda yasanan bir baska gurur ise; 26-31 Ocak 2016 tarihleri arasinda Alanya Atatürk Spor salonunda gerçeklestirilen Gençler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi’ndan geldi. 72 ilden 940 Erkek, 580 kadin toplam 1520 sporcunun katildigi sampiyonada 49 kilo da yine Karaman sporcusu Hilal Simsek Türkiye 3.’sü olarak kendi alaninda yeni bir basariya daha imza atti.
Sporcularin aldigi basarilarin kendilerini sevindirdigini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Tekvandodan gelen basarili haberler bizim için gurur kaynagi olmaya devam ediyor. Insallah yapimi devam eden Çok Amaçli Spor Salonunun tamamlanmasi ile birlikte bu basarilar kat kat artarak devam edecek. Il Müdürlügü olarak Karaman’da sporun tabana yayilmasini önemsiyoruz ve çalismalarimiza bu yönde ciddi sekilde yatirimlar yapiyoruz. Kategorilerinde dereceye giren ve milli davet alarak bizleri gururlandiran sporcu ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, gerçeklestirilecek olan sampiyonada basarilar diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284