Amatör Spor Haftasi Etkinlikleri Devam Ediyor

Amatör Spor Haftasi etkinlikleri sebebiyle ilimizde spor söleni hiz kaybetmeden devam ediyor. Bu görsel sovlardan biride Yunuskent Sahasinda oynanan Masterlar futbol müsabakasiydi. Karaman`in unutulmayan eski futbolcularinin bir araya geldigi gecede görsel sov izlenmeye degerdi.

Amatör Spor Haftasi Etkinlikleri Devam Ediyor

Skordan çok dostluk ve Fair Play'in ön planda oldugu gecede unutulmayacak kareler vardi. Amatör Spor Haftasina yakisan bir maç oldu ve verilen mesaj ayniydi '' Spor Dostluk, Baris ve Kardesliktir''.
Müsabaka sonrasi açiklama yapan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, '' Amatör Spor Haftasi sebebiyle ilimizde spor etkinliklerine ara vermeden devam etmekteyiz. Bu özel gece Amatör Spor Haftasi etkinliklerinin bir parçasiydi ve bu özel haftayi özetleyen en güzel müsabakalardan biri oldu'' dedi.
Master Spor Kulübü Vakfi A ve B takimi oyuncularina ödüllerini Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ve Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Baskani Celalettin Özcan takdim etti. Ödül töreni sonrasi çektirilen hatira fotografi ile gece sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284