Amatör Spor Haftası İçin Sahaya İnecekler

Karaman’da bedensel engelli sporculardan oluşan ve yeni sezon hazırlıklarına devam eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Konya Oturarak Voleybol takımı ile dostluk maçı yapacak.

Amatör Spor Haftası İçin Sahaya İnecekler
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası tüm illerde olduğu gibi Karaman’da da çeşitli spor branşlarında yapılan etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu yıl bedensel engelli sporcularında içerisinde yer aldığı Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Karaman oturarak voleybol takımı ile Konya Oturarak Voleybol takımları arasında dostluk maçı yapılacak. Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanacak dostluk maçı 14 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Karamanlı sporseverlerle buluşacak.
Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında birliktelik mesajı vermek istediklerini belirten Karaman Oturarak Voleybol takımı antrenörü Aziz Hopyar,” Öncelikle her iki takım oyuncularını böyle anlamlı bir etkinlikte yer aldıkları için tebrik etmek istiyorum. Böyle bir etkinliği düzenlemekte ki amacımız öncelikle Amatör Spor Haftamızı yapacağımız etkinlikle kutlamak ve sezon öncesi eksikliklerimizi görmek. Burada önemli olan yenmek veya yenilmek değil. Önemli olan sporcularımız arasındaki dostluğu ve birlikteliği pekiştirmek. Bu etkinlik ayrıca sporcularımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine de büyük katkı sağlayacağı düşüncesindeyim. Bu anlamlı müsabakaya tüm sporseverleri davet ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284