Amatör Spor Haftasi Masa Tenisi Müsabakalari Sona Erdi

Karaman’da Amatör Spor Haftasi kapsaminda gerçeklestirilen Masa Tenisi müsabakalari dereceye giren sporcularin belirlenmesinin ardindan sona erdi.

Amatör Spor Haftasi Masa Tenisi Müsabakalari Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafindan her yastan insanin spor yapabilecegi sekilde düzenli fiziksel aktivitelerin olusturulmasini özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandirilmasi için farkindalik olusturmak amaciyla ortaklasa düzenlenen Amatör Spor Haftasi etkinlikleri, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen Masa Tenisi müsabakalarinin ardinda sona erdi.
16-18 Ekim 2015 tarihleri arasinda Kazim Karabekir Spor Salonunda gerçeklestirilen müsabakalara gençler ve büyükler kategorisinde çok sayida sporcu mücadele etti. Çekismeli geçen müsabakalar sonunda Genç Erkekler kategorisinde Serkan Sakir birinci, Ismail Zahid Özaslan ikinci, Recep Tayyip Önner üçüncü ve Oguzhan Küçüktürk dördüncü oldu. Büyük Erkekler kategorisinde Kutsi Canevi birinci, Zekeriya Gider ikinci, Ismail Hakki Demir üçüncü ve Musa Ünal dördüncü oldu. Genç Bayanlar kategorisinde Melike Sultan Ataseven birinci olurken Büyük Bayanlar kategorisinde ise; Nurcan Taskuyu birinci, Nilgün Çetiner ikinci ve Mukaddes Gümüs üçüncü olan sporcular oldu.
Müsabakalar, dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarinin takdim edilmesi ve günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284