Anadolu Imam Hatip Lisesi Futbol Takimi Il Milli Egitim Müdürünü Ziyaret Etti

Okul Sporlari Federasyonunun 2012 yili faaliyetleri arasinda yer alan, Gençlik Hizmetleri Il Müdürlügü ve Milli Egitim Müdürlügünün düzenledigi Gençler Futbol Turnuvasinda birinci olan Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencileri Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret ettiler.

Anadolu Imam Hatip Lisesi Futbol Takimi Il Milli Egitim Müdürünü Ziyaret Etti
Karaman birincisi olarak bölge elemelerine gitmeye hak kazanan Anadolu Imam Hatip Lisesi ögrencileri ve okul idaresi Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ‘u makaminda ziyaret ettiler. Okul Müdürü Mehmet Yalvaç, yaptigi açiklamada, “ Il Gençlik ve Spor Müdürlügü ve Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen Futbol Turnuvasini okulumuz futbol takimi Karaman birincisi olarak tamamlamistir Tabii ki bu basarinin bir geçmisi var ve hiçbir basari kendiliginden gelmiyor. Ögrencilerimizin büyük gayret ve çabasi, ögretmenlerimizin, idarecilerimizin ve velilerimizin de fedakârca çalismalarindan dolayi hepsine tesekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde Türkiye elemelerini oynamak üzere Antalya’ya gidecegiz. Futbol takimimizin okulumuz ve Karaman’imiz adina büyük basarilar elde etmek ve kupayi almak için elinden geleni yapacaklarina gönülden inaniyor, simdiden kendilerine basarilar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy konusmasinda, “Imam Hatip Lisesi Ögrencilerini göstermis olduklari basaridan dolayi kutluyorum. Ögrencilerimizin Akademik çalismalarin yaninda sportif ve kültürel faaliyetlerin de önem vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Almis oldugunuz basaridan dolayi hepinizi kutluyorum Bugün, burada basarilarini kutladigimiz siz ögrencilerimizin, diger arkadaslarina da güzel birer örnek olduklarini düsünüyorum. Antalya’da katilacaginiz turnuvadan basariyla döneceginize inaniyor sizler basarilar diliyorum”dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284