Anadolu Yildizlar Ligi Yüzme Müsabakalari Sona Erdi

Kahramanmaras ilinde gerçeklestirilen Anadolu Yildizlar Akdeniz Yüzme Grup müsabakalarinda Karaman’i on dört sporcu temsil etti.

 Anadolu Yildizlar Ligi Yüzme Müsabakalari Sona Erdi

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü yüzme sporcularinin katildigi Anadolu Yildizlari Akdeniz Yüzme Grup Müsabakalari 27-28 Aralik 2014 tarihinde 12 Subat Yüzme Havuzunda gerçeklestirildi. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan yüzme antrenörleri Merve Çelik ve Yasemin Mortas’in nezaretinde Gençlik ve Spor Kulübü’nden toplam 14 sporcu katildi.

Akdeniz yüzme grup müsabakalarina; Adana, Antalya, Afyonkarahisar, Isparta, Mersin, Kahramanmaras ve Hatay illerinden katilan sporcular 50-100-150-200 ve 400 metrede mesafede kelebek, sirt, karisik, serbest, kurbagalama kategorilerinde yaristi. Illerini en iyi sekilde temsil edebilmek için kiyasiya mücadele eden sporcularin rekabeti yarislarda renkli görüntülere sahne oldu.
Zevkli geçen yarislar sonunda Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporculari ilk sekize girerek puanlamaya dahil oldu. Dereceye giren sporcular; Abdullah Özcihan 400metre serbest sitilde altinci, 50metre serbest sitilde yedinci, 100metre kelebek sitilde besinci, Yagmur Büyükboyaci 50 metre serbest sitilde sekizinci, Yigithan Özcihan 50metre serbest sitilde sekizinci, 200metre serbest sitilde sekizinci, Remzi Utkan Aykan 50metre kurbagalama sitilinde sekizinci, 200metre serbest sitilde yedinci, Neris Çatav 50metre sirt üstü sitilde sekizinci, Yagmur Taskale 50metre kurbagalamada altinci, Dilara Akbas 50metre kurbagalamada yedinci ve 4×50 serbest sitilde kiz takimi besinci oldu.
Ilk sekize girerek puanlamaya dahil olan sporculari tebrik eden Spor Il Müdürü Hayati Kisacik" Ailelerimizin ögrencilerimize hem egitim hem de spor alaninda vermis olduklari destek için tesekkür ediyorum. Aile desteginin sporcularimizin basarisinda en önemli faktörlerden biri oldugunu yillardir birçok platformda belirtmekteyim. Sporcularimizi ilimizi en iyi sekilde temsil ettikleri için tebrik ediyorum. Daha yolun basinda olmalarindan dolayi daha güzel basarilarin gelmesi için daha gayretli ve özverili çalismalari gerektiklerini hatirlatiyor ve basarilarinin devamini diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284