Analig Badminton Takımı Çeyrek Finalde

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde Karaman Anadolu Yıldızlar Ligi takımlarının yıldızları parlamaya devam ediyor.

Analig Badminton Takımı Çeyrek Finalde

Osmaniye’de düzenlenen badminton grup müsabakalarında çeyrek finale yükseldi.Isparta’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol grup müsabakalarında grup birincisi olarak çeyrek finale yükselen Karaman Anadolu Yıldızlar Ligi basketbol takımının ardından şimdide badminton takımı kızlar ve erkekler kategorilerinde çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.
Osmaniye’de 8 il, 16 takım ve yaklaşık 80 sporcunun mücadele ettiği Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton grup müsabakalarında badminton takımımız hem kızlar hem de erkekler kategorilerinde bir üst tura çıkmayı garantiledi. Karaman Analig badminton takımı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde ev sahipliğini yapacağımız Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton çeyrek final müsabakalarında yarı final mücadelesi verecek.
İlimizin Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında başarılı bir grafik çizdiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Isparta ve Osmaniye illerinde aldığımız başarılı sonuçlarla Anadolu Yıldızlar Ligi’nde yolumuza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Son olarak Osmaniye’de badminton branşında düzenlenen müsabakalarda kız ev erkek takımlarımız çeyrek finale yükselerek bizleri gururlandırdılar. Şubat ayında ilimizde düzenlenecek çeyrek final müsabakalarında misafirlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yaparak ilimizin tanıtımını en güzel şekilde yapmak istiyoruz. Karaman ekibimize ve tüm takımlarımıza çeyrek final müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284