Analig Hentbol Çeyrek Final Heyecani Karaman’da Basliyor

2015-2016 Anadolu Yildizlar Ligi Hentbol Çeyrek Final (kiz-erkek) müsabakalari 05-07 Subat 2016 tarihleri arasinda Karaman’da yapilacak.

Analig Hentbol Çeyrek Final Heyecani Karaman’da Basliyor

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügü tarafindan düzenlenen Anadolu Yildizlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakalari heyecani 05-07 Subat 2016 tarihleri arasinda Karaman’da start aliyor. Sporun tabana yayginlastirilmasi, daha fazla müsabakanin yapilmasi, kulüplere ve milli takimlara alt yapi olusturulmasi, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katilamayan yetenekli sporcularin spora kazandirilmasi gibi hedefler dogrultusunda hayata geçirilen ANALIG, 2015-2016 sezonu Atletizm, Basketbol, Badminton, Masa Tenisi, Taekwondo, Cimnastik, Hentbol, Voleybol, Judo, Karate, Yüzme ve isitme Engelliler Futbol branslarinda 81 ilden sporcularin katilimiyla Anadolu Yildizlar Ligi gerçeklestirilmektedir.
Karaman’da gerçeklestirilecek olan Anadolu Yildizlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakalarinda 12 erkek takimi ve 12 bayan takimi olmak üzerek toplam 24 takim ve yaklasik 336 sporcu mücadele edecek. Müsabakalara katilacak olan iller ise erkeklerde Adana - Hatay - Isparta - Burdur - Kahramanmaras - Osmaniye - Ankara - Kayseri - Kirsehir - Nevsehir - Sivas – Aksaray, bayanlarda ise Kahramanmaras - Isparta - Antalya - Hatay - Adana - Burdur - Kirsehir - Sivas - Ankara - Kayseri – Konya ve Nigde illeri olacak. Müsabakalar 05-07 Subat tarihleri arasinda Yunus Emre Spor Salonu ve Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonlarinda oynanacak.
Karaman’da büyük bir hentbol söleni yasanacagini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Yunus Emre Spor Salonu ve Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonlarinda üç gün boyunca sürecek olan müsabakalarda ilimizde 12 erkek takimi ve 12 bayan takimi olmak üzere toplam 24 takimimiz yari finale yükselmek için mücadele edecek. Bu zevkli spor sölenine tüm sporseverleri bekliyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284