Analig Judo Takimi Bir Üst Tura Yükseldi

Hatay`in ev sahipliginde düzenlenen Anadolu Yildizlar Judo Akdeniz Grup Müsabakalarinda Karaman judo takimi bir üst tura çikti.

Analig Judo Takimi Bir Üst Tura Yükseldi

08-10 Ocak 2016 tarihleri arasinda Hatay Büyüksehir Belediyesi Spor Kompleksi'nde düzenlenen ve 8 ilden 52 erkek, 44 kiz toplam 96 sporcunun katilimi ile gerçeklesen ANALIG Akdeniz Grubu Judo müsabakalarinda Karaman Judo Takimi elde ettigi dereceler ile bir üst tura yükselme basarisi gösterdi.
Üç gün boyunca çekismeli geçen mücadeleler sonunda kizlarda 36kg da Ayse Elyigit birinci, 40kg da Cahide Eke üçüncü, 44kg da Ezgi Karademir ikinci, 48kg da Eda Karademir ikinci, 57kg da Aynur Elyigit üçüncü, erkeklerde 46kg Mehmet Serçeli besinci, 50kg da Samet Serçeli besinci olmuslardir. Müsabakalarin son gününde ise 57kg da Esra Türegün birinci, 70kg da Beyzanur Ari üçüncü, +70kg da Ebru Atabay üçüncü, 55kg da Tolgahan Seval ikinci ve 60kg da M.Ali Akkus üçüncü olarak sporcularin hepsi dereceye girerek bir üst tura katilma hakki elde etmislerdir.
Bu yil gerçeklestirilen Analig müsabakalarinda Karaman takimlarinin basarili sonuçlara imza attigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Hatay’da gerçeklestirilen Akdeniz grubu Analig Judo müsabakalarinda takim halinde dereceye girerek Karaman’a bu sevinci yasatan sporcularimizi tebrik ediyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284