Analig Karate Grup Müsabakalari Karaman’da Yapildi

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügü`nün Anadolu Yildizlar Ligi (ANALIG) Akdeniz Grubu Karate Grup müsabakalari, Karaman`da yapildi.

Analig Karate Grup Müsabakalari Karaman’da Yapildi

Karaman’in ev sahipligini yaptigi Anadolu Yildizlar Ligi Akdeniz Grubu Karate Grup müsabakalari, Karamanli sporcularinin da yer aldigi müsabakalar Antalya, Mersin, Hatay, Isparta ve Adana illerinden 40 erkek 20 bayan toplam 60 sporcunun katilimi ile tamamlandi.
22-24 Ocak 2016 tarihleri arasinda Yunus Emre Spor Salonu'nda 3 gün boyunca devam eden ANALIG Akdeniz Grubu Karate Grup müsabakalari renkli görüntülere sahne oldu. Sporcularin üç gün boyunca devam eden müsabakalarda sergilemis olduklari performans takdir toplarken, sportmence hareketleri sporseverlerden büyük alkis aldi.
Heyecanin biran olsun düsmedigin müsabakalarda yildiz erkeklerde birincilik ipini Hatay ili gögüslerken ikinci Antalya, üçüncü Adana illeri oldu. Yildiz kizlarda bu isimler ise birinci Hatay, ikinci Antalya, üçüncü Isparta illeri oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Yunus Emre Spor Salonunda yapilan müsabakalarin ardindan, sporun alt tabanda yayginlastirilmasi için daha fazla müsabakalarin yapilmasi gerektigini belirterek, böyle olmasi neticesinde milli takimlara daha fazla sporcunun kazandirilabilecegini belirtti.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284