Analig Masa Tenisi Çeyrek Final Müsabakaları Sona Erdi

11-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Karaman’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Masa Tenisi Çeyrek Final Müsabakaları sona erdi.

Analig Masa Tenisi Çeyrek Final Müsabakaları Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Anadolu Yıldızlar Ligi” projesi kapsamında; sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda oluşturulan ‘Analig Masa Tenisi Çeyrek Final Müsabakaları’ Karaman’da sona erdi.
Yunus Emre Spor Salonu’nda iki gün boyunca heyecanın üst seviyede olduğu müsabakalara 13 il, 24 takım ve toplam 96 sporcu katıldı. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda yarı final mücadelesi veren geleceğin yıldız adayları ortaya koydukları performansla tribünleri dolduran sporseverlere heyecan dolu iki gün yaşattı.
Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Kahramanmaraş, Osmaniye, Isparta, Hatay, Kayseri ve Antalya takımları yarı finale yükselme başarısı gösterirken kızlar kategorisinde bu isimler Kayseri, Antalya, Isparta, Aksaray, Kahramanmaraş ve Mersin takımları oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara başarı belgeleri ve madalyaları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz ve Aydın Kaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal, turnuva başhakemi Nazmi Coşkun ve Masa Tenisi Federasyonu MHK üyesi Cahit İncesu tarafından takdim edildi.
 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284