Analig Taekwondo Çeyrek Final Heyecani Basladi

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügü tarafindan düzenlenen Anadolu Yildizlar Ligi Taekwondo çeyrek final heyecani Karaman’da basladi.

Analig Taekwondo Çeyrek Final Heyecani Basladi

Kazim Karabekir Spor Salonunda saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan açilis seremonisine, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Osman Selçuk Akbas, Mustafa Karadeniz, Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can, antrenör, sporcular ve çok sayida sporcu velisi katildi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün ev sahipliginde Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilan Anadolu Yildizlar Ligi 2015-2016 sezonu, Yildizlar (kiz-erkek) Taekwondo Akdeniz grup müsabakalari çeyrek final müsabakalarina 8 Il’den 110 sporcu katildi. Karaman’in da içerisinde yer aldigi ve 14 sporcu ile mücadele verdigi Anadolu Yildizlar Ligi Taekwondo çeyrek final müsabakalarina, Antalya, Mersin, Hatay, Kahramanmaras, Osmaniye, Isparta ve Burdur illerinden katilan sporcularin ilk gün müsabakalari kiyasiya mücadelelere sahne oldu.
Anadolu Yildizlar Ligi (kiz-erkek) Taekwondo Akdeniz grubu çeyrek final müsabakalari 22-24 Ocak 2016 tarihleri arasinda Kazim Karabekir Spor Salonunda devam edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284