Ankaramander`den Sultanlara Jest

Karamangücü Bayan Voleybol takimi bu hafta kader maçina çikiyor.

 Ankaramander`den Sultanlara Jest

Karaman’i Türkiye Voleybol 3 . Liginde temsil eden Karamangücü Bayan Voleybol Takimi bu hafta Numune Spor ile karsilasiyor. TVF 3. Lig C grubunda ayni puanla 2. sirayi paylasan takimlar Ankara Bestepe Spor Salonunda 8 Mart Cumartesi günü saat 13.00’de karsi karsiya gelecek. Play Offa kalacak ikinci takimin belli olacagi müsabaka öncesi temsilcimiz Karamangücü bir hafta boyunca kampa girerek hazirliklarina Karaman’da devam ediyor.
Karamanli Sporseverlerinde yakindan takip ederek merakla bekledigi maçtan önce Ankara Karamanlilar Dernegi, Ankara’da bulunan Karamanli hemserilerimizi bu önemli maça davet etti. Yaklasik 500 kadar Karamanlinin Sultanlari desteklemek için Cumartesi günü Bestepe Spor Salonunda olmasi bekleniyor.
Ankara Karamanlilar Dernegi Baskani Veli Bozkir; “Karamangücü Takimimizi yakindan takip ediyoruz. Ankara’da kendilerini agirlayacagiz. Insallah bizim destegimizle Numune Sporu yenerek Play off yolunda önemli bir galibiyet alirlar.”dedi.
Karamangücü Yönetim Kurulu Üyesi ve Voleybol Sube Sorumlusu Ferhat Koç’da “Veli Bozkir Baskanimiza bu jestlerinden dolayi tesekkür ediyoruz. Cumartesi günü Ankara’da oynayacagimiz maçin öneminin farkindayiz. Bir haftadir sporcularimiz Karaman’da hazirliklarini sürdürüyor. Insallah Bestepe Spor Salonundan Ankara’da ikamet eden hemserilerimizin destegiyle galibiyetle ayriliriz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284