Antremani Helikopter Bitirdi

Temsilcimiz 70 Karamanspor Pazar günü oynayacagi Bozyazi Belediyespor maçinin hazirliklarina devam ederken kadrosuna sürpriz bir isim ekledi.

Antremani Helikopter Bitirdi
Cuma günü Kemal Kaynas stadyumunda yapilan antrenman erken sonlandirildi. Saat 14.00’de baslayan antrenmanda futbolcular taktik çalismanin ardindan tam saha taktik çalismasina basladilar. Cevdet hoca takima Bozyazi maçi taktiklerini ve oyun planini uygulamali olarak gösterirken sistem degisikligine giderek 4-3-2-1 sistemini denedigi görüldü.
Saat 15.30’da acil bir hastanin sevki için stadyuma Konya’dan ambulans helikopterin gelmesiyle antrenman sona erdi. 1 aydir kalp rahatsizligi nedeniyle Devlet Hastanesinde yatmakta olan 81 yasindaki acil hasta Ankara GATA ya sevk edildi.
Öte yandan transferin son günlerinde temsilcimiz kadrosuna sürpriz bir transfer katti. Galatasaray alt yapisinda yetisen Bulancak Spor, Çorum Spor, Mersin Idman Yurdu, Mardin Spor, Sariyer, Darica Gençler Birligi ve Alibeyköy gibi birçok köklü ve büyük kulüpte forma giyen 1976 Ordu dogumlu Bülent Bekir Hazar ile anlasti. Hazar hücuma dayali orta saha mevkisinde oynuyor. Ayaklarina çok hâkim ve duran top ustasi olarak da biliniyor. Kariyerinde birçok basari bulunan tecrübeli oyuncu takima katilarak ilk antrenmanina çikti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284