ASKF’den Taekwondo’ya Destek Verenlere Plaket

Ilimizde Spor branslari arasinda ilkleri yasatan ve aldiklari basari ile Karaman’in ulusal ve uluslararasi arenada tanitiminda büyük rol oynayan Taekwondo sporu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Celal Özcan ilimize getirilen basarilara bizlerinde destek olmasi gerekmektedir dedi.

ASKF’den Taekwondo’ya Destek Verenlere Plaket

Özcan, “Ferdi sporlarda alinan bu basarilar bizleri gururlandirmis ve birlik içinde dayanismanin ve daha büyük basarilarin ilimize getirilmesi amaci ile bundan sonraki çalismalarda tüm branslarda kulüp yöneticilerimiz ve egitmenlerimiz ile çalismalara basladik taekwondo bransi ile basladigimiz bu çalismalar diger branslar ile devam edecek. Taekwondo’da Performans Spor Kulübünün yetistirdigi sampiyonlardan dolayi Antrenör Ali Can’i kutluyor bundan sonraki çalismalarinda basarilar diliyoruz” dedi.
A.S.K.F. Baskani Özcan ilimizde sporcu dostu olan ve her zaman sporcularimizin yaninda yer alan ve Taekwondo bransina verdikleri degerli katkilarindan dolayi Karaman Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Salih Baldiz’a Dis Hastanesi Bas Hekimi sayin Ugur Çelik’e ve Karaman Halk Egitim Müdürü Abdullah Bayrak’a tesekkür ziyaretinde bulunarak plaket verdi.
Kisa bir süre içerisinde Taekwondo’nun geldigi bu noktada en büyük pay sahibi olan Taekwondo’nun Sponsoru degerli Duru Bulgur Yöneticilerini de ziyaret ederek Karaman adina tesekkür etmek istediklerini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284