Atatürk Haftası Satranç Turnuvası Düzenlenecek

Karaman’da, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında “Atatürk Haftası Satranç Turnuvası” düzenlenecek.

Atatürk Haftası Satranç Turnuvası Düzenlenecek

Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, “Atatürk Haftası Satranç  Turnuvası" düzenlenecektir. 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde Piri Reis Satranç  Salonunda  yapılacak olan turnuvaya, TSF Lisansına sahip 2022-2023 yılı vizesi yapılmış, 2016 ve önceki yıllarda doğan T.C. vatandaşıları katılabilir. Turnuva; 8 Yaş ve Altı Kategorisi, 10 Yaş ve Altı Kategorisi, 14 Yaş ve Altı Kategorisi ve Açık Kategori olmak üzere 4 kategoride yarışacaklardır. Yarışma 6 Tur ve 35’+30” Eklemeli Tempo tempo ile yapılması planlanmıştır.

Turnuvamıza başvurular Turnuva Kayıt bölümünden çevrim içi olarak  11 Kasım 2022 Saat 21.00'a kadar yapılacaktır. Başka yollarla yapılacak kayıtlar kabul edilmeyecektir. Turnuvamızla ilgili detaylı bilgiye ve turnuva programına yönergemizden ulaşabilirisniz. Turnuvaya katılacak sporcularımız mutlaka yönergemizi okumaları gerekmektedir. TSF Covid 19 Çalışma Prensipleri Komisyonu Etkinlikler Rehberi hükümleri geçerlidir. Turnuvaya katılan sporcularımızın 12 Kasım Saat 10.30'a kadar kayıt kotrollerini mutlaka tamamlamaları gerekir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284