Atatürk’ü Anma Masa Tenisi Müsabakalari Sona Erdi

10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftasi sebebiyle Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen yildizlar, gençler ve büyükler masa tenisi müsabakalari sona erdi.

Atatürk’ü Anma Masa Tenisi Müsabakalari Sona Erdi

14-15 Kasim 2015 tarihleri arasinda Kazim Karabekir Spor Salonu’nda gerçeklestirilen Atatürk’ü Anma Masa Tenisi müsabakalarina yildizlar, gençler ve büyükler kategorilerinde toplam 60 sporcu mücadele etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in da yerinde izledigi müsabakalarda sporcular tüm hünerlerini sergilerken, ortaya çikan mücadele renkli görüntülere sahne oldu.
Kiyasiya mücadelenin yasandigi turnuva sonunda Yildiz Erkekler kategorisinde Mustafa Özcan, Yildiz Kizlar kategorisinde Merve Erbay, Genç Erkekler kategorisinde Ismail Hakki Demir, Genç Kizlar kategorisinde Melike Ataseven, Büyük Erkekler kategorisinde Kutsi Canevi ve Büyük Bayanlar da ise Nurcan Taskuyu kategorilerinde birinci olan sporcular oldular.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyalar Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Masa Tenisi Il Temsilcisi Nilgün Çetiner tarafindan verildi.
10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftasi sebebiyle masa tenisi bransinda yildizlar, gençler ve büyükler kategorisinde böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Katilimin yogun oldugu müsabakalarimiz tam anlamiyla heyecanli ve çekismeli mücadelelere sahne oldu. Göze hitap eden ve seyir zevki yüksek müsabakalarda mücadele eden ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284